View count: 2004

Program

Time September 5
Monday
  Time September 6
Tuesday
  Time September 7
Wednesday
September 8
Thursday
11:00-13:00 清華大學→高鐵台中站   07:00-09:20 Breakfast   07:00-09:20 Breakfast
  09:20-09:30 Registration   09:20-09:30 Registration
  09:30-10:30
( 60 mins )
Session 2

Tzu-Ling Chen

Assistant Professor
Department of Photonics, NYCU
  09:30-10:30
( 60 mins )
Session 4

Yi-Shan Lee

Associate Professor
Institute of Photonics Technologies, NTHU
Session 7

Wen-Te Liao

Associate Professor
Department of Physics, NCU
13:00-15:00 高鐵台中站→日月潭教師會館   10:30-11:00
( 30 mins )
Coffee Break   10:30-11:00
( 30 mins )
Coffee Break Coffee Break
  11:00-12:00
( 60 mins )
Session 3

Hung-Wen Chen

Assistant Professor
iPHD program, NTHU
  11:00-12:00
( 60 mins )

Session 5

Ray-Kuang Lee

Professor
Institute of Photonics Technologies, NTHU
Session 8

Watson Kuo

Professor
Department of Physics, NCHU
15:00-15:30 Registration   12:00-12:30 Coffee Break   12:00-13:30 Lunch
15:30-15:40
( 10 mins )
Opening

Ray-Kuang Lee

Professor
Institute of Photonics Technologies, NTHU
  12:30-14:00
( 90 mins )
Young Scientist Session

Dr. Kuldeep Suthar (20mins)
Nadia Daniela Rivera Torres (20mins)
Santiago Figueroa Manrique (20mins)
朱俐安 (15mins)
呂浩宇 (15mins)
  13:30-14:30
( 60 mins )
Session 6

Paul-Antoine Moreau

Assistant Professor
Department of Physics, NCKU
賦歸

接駁車時間(Shuttle Bus)

13:30
(視現場情形調整出發時間)
15:40-16:40
( 60 mins )
Session 1

Ying-Cheng Chen

Research Fellow
Academia Sinica
  14:30-17:00 The Lalu Afternoon Tea
+
Free Talk
  14:30-15:00 Coffee Break
17:30-19:00 Dinner     15:00-16:30
( 90 mins )
Young Scientist Session

Dr. 莊又霖 (20mins)
Dr. 謝憲毅 (20mins)
Dr. 張恩瑞 (20mins)
陳映如 (15mins)
        17:30-19:00 Dinner